06-518 768 09
Nederlands Engels

C-Type - 2 tot 4 personen

Informatie over deze accommodatie:

Type Camper C-Type - 2 tot 4 personen Slaapplaatsen 4
 • Informatie
 • Foto's
 • Prijzen
 • Beschikbaarheid & Reserveren

C-Type - 2 tot 4 personen

Dronrijp, Nederland


De C-type campers, waarvan er in 2024 nogmaals 3 spiksplinternieuwe van in de verhuur komen (de C+ types) en de modellen 2019 (reguliere C-types), zijn de meest compacte semi-integraal (of half-integraal) campers die Friesland Campers heeft. De C+ types, zijn allemaal voorzien van een Peugeot Euro6 motor, de 2019 modellen hebben Fiat Ducato motoren die eveneens Euro6 zijn.

Ze zijn uitgerust met twee enkele bedden in de lengterichting achterin de camper, die tot één groot, vast bed kunnen worden omgebouwd. Daarnaast beschikt dit type over een hefbed, welke geschikt is voor 1 volwassene of 2 jongere kinderen. De campers zijn verder uitgerust met pilotenstoelen (draaibare voorstoelen) voor veel zitcomfort.

Deze campers, welke als nieuwste aan ons assortiment zijn toegevoegd en allemaal voorzien zijn van moderne onderstellen, zijn standaard uitgerust met Euro6-motoren en erg zuinig in gebruik. Deze campers voldoen dus aan de strenge Euro 6-emissienormen en uitstekende prestaties koppelen aan een laag brandstofverbruik. Alle dieselmotoren in dit type maken gebruik van de geavanceerde MultiJet-inspuittechnologie van de tweede generatie en zijn uitgerust met een GSI-schakelindicator. Ze worden gecombineerd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak, die voor campers is uitgevoerd met aangepaste overbrengingsverhoudingen.

Wij hebben alle campers uitgerust met een versterkt fietsenrek speciaal voor electrische fietsen. Daarnaast hebben de C-type campers hebben een garage van bijna (!) 3m3. Dus bijna alles kunt u meenemen in de garage voor extra comfort. 

Deze campers komen weer met bijna alle, meer dan 200 gratis accessoires, zoals een navigatiesysteem speciaal voor campers, dus met alle speciale routes, koffiezetapparaat, waterkoker, elektronische kluis, volledige keukeninrichting, ANWB-campingboeken, ACSI camperplaatsenboeken en complete buitenset met tuinstoelen en -tafel, fietsendrager, luifel, uitgebreide alarmering met koolmonoxide- en brandalarm, electronische kluis met cijferslot, hervulbare LPG-gasfles, reserve gasfles,  ANWB-kampeergidsen, ACSI kamperplaatsengidsen. Deze campers zijn net zoals alle campers van Friesland Campers uitgerust met airco in het leefgedeelte.

Alle campers van dit type hebben speciale camper-navigatie met hierin de afmetingen van de camper, waardoor navigeren door Europa zorgeloos gaat, omdat deze met de afmetingen van de camper u altijd naar de juiste plaatsen stuurt. Op deze systemen staan bovendien alle ACSI campings en camperplaatsen van Europa, welke u op de route kunt kiezen.

Deze semi-integraal campers met 5 gegordelde plaatsen zijn compact, maar toch zeer ruim voor u tweeën of het hele gezin.

De reguliere C-types hebben de vermelde standaardprijzen, zoals ze hier vermeld staan (dit zijn de campers die beginnen met kenteken TB-...).

De C+ types, die vanaf 2024 nieuw in de verhuur erbij komen, hebben een C+ toeslag van € 7,50 per dag (deze kentekens beginnen met Z-...).

 

Op deze pagina vindt u onze prijzen.
Let op! Op mobiel/tablet moet u naar rechts scrollen om de volledige prijzen te zien.

Huurprijzen 2024    
     
Seizoen: Periode: Per week:
Laagseizoen 27 okt '23  - 29 maart  € 525
Laagseizoen bij 3 weken huur of meer (3=2) 27 okt '23  - 29 maart  € 350
Laag-voorseizoen 29 maart - 26 april € 575
Laag-voorseizoen bij 3 weken huur 29 maart - 26 april € 495
Voorseizoen 26 april - 31 mei € 705
Middenseizoen 31 mei - 5 juli € 875
Zomervakantie Zuid 5 juli - 12 juli € 1.065
Zomervakantie Noord 12 juli - 23 aug € 1.165
Zomervakantie Midden 23 aug - 30 aug € 1.065
Nazomer 30 aug - 27 sept € 865
Naseizoen 27 sept - 25 okt € 645
Naseizoen bij 3 weken huur of meer  27 sept - 25 okt € 565
Laagseizoen   25 okt - 28 maart '25 € 525
Laagseizoen bij 3 weken huur of meer (3=2) 25 okt - 28 maart '25 € 350

* DE TOESLAG VOOR EEN C+ TYPE IS € 7,50 PER DAG (ALLE C+ TYPES KOMEN IN 2024 NIEUW OP KENTEKEN)

TOELICHTING:

 • In het laagseizoen verhuren we in principe alleen voor 4 weken of meer; dit ivm onze lage prijzen in deze periode (€ 295,- tot € 345,- per week), maar er zijn enkele uitzonderingen welke hieronder zijn beschreven:
 • In de kerstvakantie/voorjaarsvakantie (21 dec '24 - 7 jan '24 en 17 feb '10 feb ‘25 – 25 feb '25) is de minimale verhuurperiode 9 dagen, als er in de Benelux wordt gebleven;
 • Bij andere aanvragen of periodes stuur altijd even een mailtje naar info@frieslandcampers.nl om te kijken of er een gaatje is gevallen of er andere mogelijkheden zijn;
 • In de kerstvakantie/voorjaarsvakantie geldt een toeslag van € 10,- per dag;
 • In nagenoeg alle Europese landen (ook Frankrijk-Pyreneeën!) is het strafbaar om tussen 15 november en 15 maart op zomerbanden te rijden zonder toerusting voor winterse omstandigheden, zoals winterbanden of sneeuwkettingen (zie ook o.a. website ANWB; bij constatering ervan betekent het terug naar Nederland + een hoge boete;
 • In vele Europese landen is daarnaast in de camper hebben van sneeuwkettingen ook verplicht; deze kunt u bij ons aanvullend huren;
 • De campers zijn alleen verzekerd in het laag-/voorseizoen onder de lijn Barcelona – Rome bij langdurige huur, dus 4 weken of meer. In overleg met ons/na aanvraag bij de verzekeraar kan hier (iets) van worden afgeweken; e.e.a. heeft te maken met huurders die in korte tijd lange afstanden gaan rijden, lang achter het stuur zitten en hierdoor afgelopen jaren de nodige (zware) schades hebben veroorzaakt;
 • In het laag-/voorseizoen mag er niet naar Scandinavië worden gereisd zonder uitdrukkelijke toestemming van ons/verzekeraar; dit ivm het (sterk) verhoogde risico op schade ivm continue bevriezing van wegen in grote delen van Scandinavië, waarbij zgn “spijkerbanden” voor de verzekeraar/wettelijk verplicht zijn;
 • De campers worden alleen verhuurd aan gezinnen of stellen; geen gezelschappen.
Slaapkamers 1
Slaapplaatsen 4
Aanwezig: