06-518 768 09
Nederlands Engels

J-Type camper (2-4 personen)

Informatie over deze accommodatie:

Type Camper J-Type camper (2-4 personen) Slaapplaatsen 5
  • Informatie
  • Foto's
  • Prijzen
  • Beschikbaarheid & Reserveren

J-Type camper (2-4 personen)

Dronrijp, Nederland


De J-type campers, die een serie die in het voorjaar van 2023 in de verhuur zal komen en zijn de compacte semi-integraal (of half-integraal) campers met twee enkele bedden in de lengterichting achterin de camper, die tot één groot, vast bed kunnen worden omgebouwd. Daarnaast beschikt dit type over een hefbed, welke geschikt is voor 1 volwassene of 2 jongere kinderen. De campers zijn verder uitgerust met pilotenstoelen (draaibare voorstoelen) voor veel zitcomfort.

Deze campers, welke als nieuwste in ons assortiment zijn toegevoegd en allemaal voorzien zijn van de modernste Fiat onderstellen, zijn standaard uitgerust met de nieuwste Euro6-motoren en erg zuinig in gebruik. Deze Fiats voldoen aan de strenge Euro 6-emissienormen en uitstekende prestaties koppelen aan een laag brandstofverbruik. Alle dieselmotoren maken gebruik van de geavanceerde MultiJet-inspuittechnologie van de tweede generatie en zijn uitgerust met een GSI-schakelindicator. Ze worden gecombineerd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak, die voor campers is uitgevoerd met aangepaste overbrengingsverhoudingen.

Wij hebben alle campers uitgerust met een versterkt fietsenrek speciaal voor electrische fietsen.

De C-type campers hebben een garage van bijna (!) 3m3. Dus bijna alles kunt u meenemen in de garage voor extra comfort. 

Deze campers komen weer met bijna alle, meer dan 200 gratis accessoires, zoals een navigatiesysteem speciaal voor campers, dus met alle speciale routes, koffiezetapparaat, waterkoker, elektronische kluis, volledige keukeninrichting, ANWB-campingboeken, ACSI camperplaatsenboeken en complete buitenset met tuinstoelen en -tafel, fietsendrager, luifel, uitgebreide alarmering met koolmonoxide- en brandalarm, electronische kluis met cijferslot, hervulbare LPG-gasfles, reserve gasfles,  ANWB-kampeergidsen, ACSI kamperplaatsengidsen. Deze campers zijn net zoals alle campers van Friesland Campers uitgerust met airco in het leefgedeelte.

Alle campers van dit type hebben speciale camper-navigatie met hierin de afmetingen van de camper, waardoor navigeren door Europa zorgeloos gaat, omdat deze met de afmetingen van de camper u altijd naar de juiste plaatsen stuurt. Op deze systemen staan bovendien alle ACSI campings en camperplaatsen van Europa, welke u op de route kunt kiezen.

Deze semi-integraal campers met 4 gegordelde plaatsen zijn compact, maar toch zeer ruim voor u tweeën of het hele gezin.

 

Slaapkamers N.V.T
Slaapplaatsen 5
Aanwezig: