06-518 768 09
Nederlands Engels

A-Type - 2 tot 4 personen

Informatie over deze accommodatie:

Type Camper A-Type - 2 tot 4 personen Slaapplaatsen 4
  • Informatie
  • Foto's
  • Prijzen
  • Beschikbaarheid & Reserveren

A-Type - 2 tot 4 personen

Dronrijp, Nederland


De A-type campers zijn zeer jonge campers van Friesland Campers en van model 2018/2019 en zijn met de E-, H- en I-types de meest compacte campers van Friesland Campers. Deze campers die voorzien zijn van Euro6 motoren kunnen ook met automaat gehuurd worden. De campers met automaat binnen deze lijn zijn voorzien van een 6-traps automaat. Voor een automaat geldt een toeslag (zie extra's te huur). 

Deze campers zijn uitgerust met een vast bed achterin met een lengte van 2.10 m, breedte 1,45 m en vast bed voorin. Mocht u met uw gezin in deze camper op reis gaan, dan is er naast het vast bed achterin een groot alkoofbed, waarin 2 mensen zeer ruim kunnen slapen.

Deze campers zijn erg geschikt voor een stel of een jong gezin, die met hun 2-en of maximaal met z'n 4-en op reis gaan en alle comfort wensen van een moderne en nieuwe camper.

De A-type campers komen met Fiat Ducato-onderstel, welke een vernieuwde aandrijflijn heeft. Deze Euro6-motoren hebben hebbben sterke MultiJet ECO motoren. Standaard hebben alle versies een elektronisch stabiliteitcontrole systeem (ESC), compleet met rollover mitigation system, een systeem dat het zwaartepunt van de lading detecteert (LAC) en Hill Holder. Ze makkelijk door de nieuwe Servotronic stuurbekrachtiging en de nieuwe voorwielophanging draagt bij aan een beter weggedrag.  

Deze campers zijn standaard uitgerust met Euro6-motoren en al erg zuinig in gebruik, maar de Driving ECO3-functie vermindert het brandstofverbruik nog verder. De campers zijn standaard uitgerust met de nieuwste generatie ESP, wat zorgt voor meer stabiliteit, grip op de weg én bovendien corrigeert. Op deze campers zit standaard een veiligheidssysteem met verschillende airbags voor de bestuurder en de bijrijder. Bovendien kunt u uw mobiele telefoon eenvoudige integreren in het systeem, zodat u autotelefoon hebt gedurende uw reis en hands free kunt bellen. 

De A-type campers hebben verder alle accessoires aan boord. Deze campers hebben standaard airco in de cabine én in het leefgedeelte. Daarnaast zijn deze campers voorzien van het meest uitgebreide veiligheidspakket. 

Wij hebben alle campers uitgerust met een versterkt fietsenrek speciaal voor electrische fietsen.

Alle campers van dit type hebben speciale camper-navigatie met hierin de afmetingen van de camper, waardoor navigeren door Europa zorgeloos gaat, omdat deze met de afmetingen van de camper u altijd naar de juiste plaatsen stuurt. Op deze systemen staan bovendien alle ACSI campings en camperplaatsen van Europa, welke u op de route kunt kiezen.

Voorts zijn alle A-type campers uitgerust met combi-magnetron, een volledige kampeerset en uitgebreide opbergruimte, waardoor het een camper is voor “iedereen”.

Het A-type camper komt met een complete uitrusting en inventaris van meer dan 200 gratis extra’s en accessoires.

 

 

Op deze pagina vindt u onze prijzen.
Let op! Op mobiel/tablet moet u naar rechts scrollen om de volledige prijzen te zien.

Huurprijzen 2024    
     
Seizoen: Periode: Per week:
Laagseizoen 27 okt '23  - 29 maart  € 495
Laagseizoen bij 3 weken huur of meer (3=2) 27 okt '23  - 29 maart  € 330
Laag-voorseizoen 29 maart - 26 april € 525
Laag-voorseizoen bij 3 weken huur 29 maart - 26 april € 475
Voorseizoen 26 april - 31 mei € 705
Middenseizoen 31 mei - 5 juli € 845
Zomervakantie Zuid 5 juli - 12 juli € 1.085
Zomervakantie Noord 12 juli - 23 aug € 1.185
Zomervakantie Midden 23 aug - 30 aug € 1.085
Nazomer 30 aug - 27 sept € 845
Naseizoen 27 sept - 25 okt € 645
Naseizoen bij 3 weken huur of meer  25 okt - 28 maart '25 € 565
Laagseizoen   25 okt - 28 maart '25 € 505
Laagseizoen bij 3 weken huur of meer (3=2) 25 okt - 28 maart '25 € 340

 

TOELICHTING:

  • In de kerstvakantie/voorjaarsvakantie (21 dec '23 - 5 jan '24 en 17 feb '15 feb ‘24 - 2 mrt '24) c.q. het laagseizoen is de minimale verhuurperiode 9 dagen, tenzij in de Benelux wordt gebleven;
  • In de kerstvakantie/voorjaarsvakantie geldt een toeslag van € 10,- per dag;
  • Bij een boeking van 2 weken of meer in de kerstvakantie/voorjaarsvakantie vervalt de toeslag en geldt 2 = 3;
  • In nagenoeg alle Europese landen (ook Frankrijk-Pyreneeën!) is het strafbaar om tussen 15 november en 15 maart op zomerbanden te rijden zonder toerusting voor winterse omstandigheden (zie ook o.a. website ANWB; bij constatering ervan betekent het terug naar Nederland + een hoge boete (wij monteren gratis winterbanden in deze periode); wij zetten alle campers gratis op winterbanden;
  • In vele Europese landen is het meenemen van sneeuwkettingen ook verplicht; deze kunt u bij ons aanvullend huren;
  • De campers zijn niet verzekerd in het laagseizoen onder de lijn Barcelona – Rome. Bij meer dan 3 weken huur is dat wel zo en kan dit verzekerd worden. In overleg met ons/na aanvraag bij de verzekeraar kan hier (iets) van worden afgeweken; e.e.a. heeft te maken met huurders die in korte tijd lange afstanden gaan rijden, lang achter het stuur zitten en hierdoor afgelopen jaren de nodige (zware) schades hebben veroorzaakt;
  • In het laagseizoen mag er niet naar Scandinavië worden gereisd zonder uitdrukkelijke toestemming van ons/verzekeraar; dit ivm het (sterk) verhoogde risico op schade ivm continue bevriezing van wegen in grote delen van Scandinavië, waarbij zgn “spijkerbanden” voor de verzekeraar/wettelijk verplicht zijn;
  • De campers worden alleen verhuurd aan gezinnen of stellen; geen gezelschappen.

 

Slaapkamers 1
Slaapplaatsen 4
Aanwezig: Airconditioning

Bushalte500 m