06-518 768 09
Nederlands Engels

B-Type - 2 tot 4 personen

Informatie over deze accommodatie:

Type Camper B-Type - 2 tot 4 personen Slaapplaatsen 4
 • Informatie
 • Foto's
 • Prijzen
 • Beschikbaarheid & Reserveren

B-Type - 2 tot 4 personen

Dronrijp, Nederland


De B-type campers zijn semi-integraal (of half-integraal) campers zijn jonge campers met twee enkele bedden in de lengterichting achterin de camper, die tot één groot, vast bed kunnen worden omgebouwd. Daarnaast beschikt dit type over een ruim tweepersoons hefbed.

De campers zijn verder uitgerust met pilotenstoelen (draaibare voorstoelen) voor veel zitcomfort.

Wij hebben alle campers uitgerust met een versterkt fietsenrek speciaal voor electrische fietsen.

Rondom de tafel is er ruime zithoek voor 4 tot 5 personen. Deze campers hebben erg veel bergruimte onder de bedden, maar ook nog eens bijna 2,5m2 in de garage. U kunt dus echt alles meenemen op uw reis, wat u wenst en zonder restricties.

Deze campers zijn standaard uitgerust met moderne Euro6-motoren en al erg zuinig in gebruik, maar de Driving ECO2-functie vermindert het brandstofverbruik nog verder. De campers zijn standaard uitgerust met de nieuwste generatie ESP, wat zorgt voor meer stabiliteit, grip op de weg én bovendien corrigeert. Op deze campers zit standaard een veiligheidssysteem met verschillende airbags voor de bestuurder en de bijrijder. Bovendien kunt u uw mobiele telefoon eenvoudige integreren in het systeem, zodat u autotelefoon hebt gedurende uw reis en hands free kunt bellen. Via de R&Go-app* bladert u snel door uw contacten en muziek.

Deze campers zijn, net zoals onze andere campers, verder uitgerust met heel veel gratis extra’s, zoals cruise-control, autotelefoon, airco in de cabine én het leefgedeelte, climate control in het leefgedeelte, combi-ketel met centrale verwarming, tv met met daarop veel films en documentaires, combi-magnetron,  fietsendrager,  uitgebreide alarmering met inbraak-, koolmonoxide- en brandalarm, electronische kluis met cijferslot, modern navigatiesysteem van geheel Europa (nieuwste kaarten Tomtom) met veel extra’s, hervulbare LPG-gasfles, reserve gasfles,  ANWB-kampeergidsen, ACSI kamperplaatsengidsen, etc etc.

Daarnaast bevatten de campers ook nog een volledige keukenuitrusting met koffiezetapparaat, waterkoker, borden, bestek etc en een complete tuinset met campingtafel + 4/5 stoelen, campingtapijt. Ons totale en gratis accessoirespakket bestaat uit meer dan 200 items.

In elke camper is bovendien een speciaal voor die camper geschreven handleiding aanwezig, waarin alles staat beschreven en bovendien vele “tips en trucs” bevat voor een geslaagde campervakantie. 

En ook op deze campers zijn alle kilometers volledig vrij! Na de vakantie worden dus extra kilometers niet apart afgerekend!

Kortom, deze semi-integraal campers met hefbed zijn compact, maar toch zeer ruim voor uw hele gezin of met zijn tweeën.

Op deze pagina vindt u onze prijzen.
Let op! Op mobiel/tablet moet u naar rechts scrollen om de volledige prijzen te zien.

Huurprijzen 2024    
     
Seizoen: Periode: Per week:
Laagseizoen 27 okt '23  - 29 maart  € 515
Laagseizoen bij 3 weken huur of meer (3=2) 27 okt '23  - 29 maart  € 345
Laag-voorseizoen 29 maart - 26 april € 555
Laag-voorseizoen bij 3 weken huur 29 maart - 26 april € 505
Voorseizoen 26 april - 31 mei € 695
Middenseizoen 31 mei - 5 juli € 865
Zomervakantie Zuid 5 juli - 12 juli € 1.150
Zomervakantie Noord 12 juli - 23 aug € 1.250
Zomervakantie Midden 23 aug - 30 aug € 1.150
Nazomer 30 aug - 27 sept € 825
Naseizoen 27 sept - 25 okt € 625
Naseizoen bij 3 weken huur of meer  27 sept - 25 okt € 545
Laagseizoen   25 okt - 28 maart '25 € 505
Laagseizoen bij 3 weken huur of meer (3=2) 25 okt - 28 maart '25 € 340

TOELICHTING:

 • In het laagseizoen verhuren we in principe alleen voor 4 weken of meer; dit ivm onze lage prijzen in deze periode (€ 295,- tot € 345,- per week), maar er zijn enkele uitzonderingen welke hieronder zijn beschreven:
 • In de kerstvakantie/voorjaarsvakantie (21 dec '24 - 7 jan '24 en 17 feb '10 feb ‘25 – 25 feb '25) is de minimale verhuurperiode 9 dagen, als er in de Benelux wordt gebleven;
 • Bij andere aanvragen of periodes stuur altijd even een mailtje naar info@frieslandcampers.nl om te kijken of er een gaatje is gevallen of er andere mogelijkheden zijn;
 • In de kerstvakantie/voorjaarsvakantie geldt een toeslag van € 10,- per dag;
 • In nagenoeg alle Europese landen (ook Frankrijk-Pyreneeën!) is het strafbaar om tussen 15 november en 15 maart op zomerbanden te rijden zonder toerusting voor winterse omstandigheden, zoals winterbanden of sneeuwkettingen (zie ook o.a. website ANWB; bij constatering ervan betekent het terug naar Nederland + een hoge boete;
 • In vele Europese landen is daarnaast in de camper hebben van sneeuwkettingen ook verplicht; deze kunt u bij ons aanvullend huren;
 • De campers zijn alleen verzekerd in het laag-/voorseizoen onder de lijn Barcelona – Rome bij langdurige huur, dus 4 weken of meer. In overleg met ons/na aanvraag bij de verzekeraar kan hier (iets) van worden afgeweken; e.e.a. heeft te maken met huurders die in korte tijd lange afstanden gaan rijden, lang achter het stuur zitten en hierdoor afgelopen jaren de nodige (zware) schades hebben veroorzaakt;
 • In het laag-/voorseizoen mag er niet naar Scandinavië worden gereisd zonder uitdrukkelijke toestemming van ons/verzekeraar; dit ivm het (sterk) verhoogde risico op schade ivm continue bevriezing van wegen in grote delen van Scandinavië, waarbij zgn “spijkerbanden” voor de verzekeraar/wettelijk verplicht zijn;
 • De campers worden alleen verhuurd aan gezinnen of stellen; geen gezelschappen.
Slaapkamers 1
Slaapplaatsen 4
Aanwezig:

De B-type campers met hefbed hebben aan de achterzijde twee enkele bedden met hoogwaardige matrassen en een comfortabele instap. De bedden kunnen worden omgebouwd tot één ruim tweepersoons bed. Gebruikt u de ruime semi- integraal camper voor het hele gezin, dan kunt u het hefbed eenvoudig naar beneden klappen waarmee extra slaapplaatsen tevoorschijn worden getoverd. 

Aan de voorzijde bevindt zich de gezellige zitgroep met tafel en grote zijdelingse zitbank. De draaibare voorstoelen maken de ruime en comfortabele zit tot een geheel. Vanzelfsprekend is er een ruime douche- en wc-ruimte, centrale verwarming en warmwatervoorziening middels een combiketel. De grote en praktische L-keuken in het midden van de camper zorgt voor ruim voldoende loop- en zitruimte. De campers hebben veel kastruimte, genoeg voor al uw vakantiebagage en meer. Aan de achterzijde van de camper bevindt zich een ruime garageruimte (voor fietsen en extra bagage) die vanaf beide zijden toegankelijk is.

De B-type campers zijn erg geschikt voor een stel of eventueel voor een gezin met 2 kinderen.