06-518 768 09
Nederlands Engels

D-Type - 2 tot 4 personen

Informatie over deze accommodatie:

Type Camper D-Type - 2 tot 4 personen Slaapplaatsen 4
 • Informatie
 • Foto's
 • Prijzen
 • Beschikbaarheid & Reserveren

D-Type - 2 tot 4 personen

Dronrijp, Nederland


De D-types semi integraal campers zijn de modellen 2023 campers die vanaf voorjaar 2023 in de verhuur komen. Deze campers zijn allemaal uitgerust met een moderne en zuinige Euro6 motor en add-blue voor een schonere verbranding.

Deze campers beschikken over de nodige bergruimte. Zo bevindt onder het bed zich een ruime garage. Aan de voorzijde is een luxe zitgroep met 4 vaste zitplaatsen. Een mooie tafel maakt de zit helemaal af. Er is een ruime douche- en wc-ruimte aan de achterzijde naast het bed en een praktische keuken in het midden van de camper.

Wij hebben alle campers uitgerust met een versterkt fietsenrek speciaal voor electrische fietsen.

Deze campers zijn zeer compact en modern ingericht en geschikt voor 2 tot 4 personen. 

Deze campers semi-integraal campers komen alleen handgeschakeld.

Door zijn compacte maatvoering, doordachte indeling en aanwezige luxe is dit de ideale camper voor personen die van reizen houden met een handige camper, waarmee je overal kunt komen.

Deze handige campers kenmerken zich door de uitstekende verhouding tussen dagelijks vervoermiddel en camper. Compact en wendbaar, bijna als een bestelwagen, maar met alle luxe en ruimte van een volwaardige semi-integraal camper. Door de zeer compacte buitenafmeting en uitstekende rijeigenschappen een genot om mee te rijden.

Ze zijn ruim en voorzien van een comfortabel vast laag bed van 2.10m x 1,45m en een hefbed van 2.00m x 1,30m. Deze campers zijn van alle gemakken voorzien. De campers zijn 55 cm langer dan een buscamper maar dan veel ruimer en met een vast bed, dus ook goed te parkeren in de stad! 

Deze campers zijn allemaal voorzien van autotelefoon, airco op de auto en airco in het leefgedeelte (dus niet meer slapen in extreme hitte), maar ook zaken als combi-magnetron, climate-control in het leefgedeelte en zijn daarnaast natuurlijk voorzien van al onze 200 gratis extra’s.

Alle campers van dit type hebben speciale camper-navigatie met hierin de afmetingen van de camper, waardoor navigeren door Europa zorgeloos gaat, omdat deze met de afmetingen van de camper u altijd naar de juiste plaatsen stuurt. Op deze systemen staan bovendien alle ACSI campings en camperplaatsen van Europa, welke u op de route kunt kiezen.

Verder zijn de campers uitgebreid optioneel ingericht en hebben een beeldscherm/tv met usb die onder het rijden te gebruiken is. Er zitten op de D-type campers geen satellietschotels.

Door zijn krachtige 135 pk motor met extra gestabiliseerd onderstel worden ook uitdagende routes probleemloos en comfortabel genomen. Het ruime, vaste achterbed met comfortabele instap en hoogwaardig matras geeft u het gevoel alsof u in uw eigen bed slaapt.

Kortom, een type camper, die ideaal is om met z'n 2-en in te reizen, maar ook prima is voor een jong gezin met 4 personen. En ook deze types zijn voorzien van meer dan 200 accessoires, dus alles zit erop, eraan of erin!

Op deze pagina vindt u onze prijzen.
Let op! Op mobiel/tablet moet u naar rechts scrollen om de volledige prijzen te zien.

Huurprijzen 2024    
     
Seizoen: Periode: Per week:
Laagseizoen 27 okt '23  - 29 maart  € 525
Laagseizoen bij 3 weken huur of meer (3=2) 27 okt '23  - 29 maart  € 350
Laag-voorseizoen 29 maart - 26 april € 545
Laag-voorseizoen bij 3 weken huur 29 maart - 26 april € 490
Voorseizoen 26 april - 31 mei € 745
Middenseizoen 31 mei - 5 juli € 875
Zomervakantie Zuid 5 juli - 12 juli € 1.065
Zomervakantie Noord 12 juli - 23 aug € 1.165
Zomervakantie Midden 23 aug - 30 aug € 1.065
Nazomer 30 aug - 27 sept € 875
Naseizoen 27 sept - 25 okt € 665
Naseizoen bij 3 weken huur of meer  27 sept - 25 okt € 565
Laagseizoen   25 okt - 28 maart '25 € 525
Laagseizoen bij 3 weken huur of meer (3=2) 25 okt - 28 maart '25 € 350

TOELICHTING:

 • In het laagseizoen verhuren we in principe alleen voor 4 weken of meer; dit ivm onze lage prijzen in deze periode (€ 295,- tot € 345,- per week), maar er zijn enkele uitzonderingen welke hieronder zijn beschreven:
 • In de kerstvakantie/voorjaarsvakantie (21 dec '24 - 7 jan '24 en 17 feb '10 feb ‘25 – 25 feb '25) is de minimale verhuurperiode 9 dagen, als er in de Benelux wordt gebleven;
 • Bij andere aanvragen of periodes stuur altijd even een mailtje naar info@frieslandcampers.nl om te kijken of er een gaatje is gevallen of er andere mogelijkheden zijn;
 • In de kerstvakantie/voorjaarsvakantie geldt een toeslag van € 10,- per dag;
 • In nagenoeg alle Europese landen (ook Frankrijk-Pyreneeën!) is het strafbaar om tussen 15 november en 15 maart op zomerbanden te rijden zonder toerusting voor winterse omstandigheden, zoals winterbanden of sneeuwkettingen (zie ook o.a. website ANWB; bij constatering ervan betekent het terug naar Nederland + een hoge boete;
 • In vele Europese landen is daarnaast in de camper hebben van sneeuwkettingen ook verplicht; deze kunt u bij ons aanvullend huren;
 • De campers zijn alleen verzekerd in het laag-/voorseizoen onder de lijn Barcelona – Rome bij langdurige huur, dus 4 weken of meer. In overleg met ons/na aanvraag bij de verzekeraar kan hier (iets) van worden afgeweken; e.e.a. heeft te maken met huurders die in korte tijd lange afstanden gaan rijden, lang achter het stuur zitten en hierdoor afgelopen jaren de nodige (zware) schades hebben veroorzaakt;
 • In het laag-/voorseizoen mag er niet naar Scandinavië worden gereisd zonder uitdrukkelijke toestemming van ons/verzekeraar; dit ivm het (sterk) verhoogde risico op schade ivm continue bevriezing van wegen in grote delen van Scandinavië, waarbij zgn “spijkerbanden” voor de verzekeraar/wettelijk verplicht zijn;
 • De campers worden alleen verhuurd aan gezinnen of stellen; geen gezelschappen.
Slaapkamers 1
Slaapplaatsen 4
Aanwezig: