06-518 768 09
Nederlands Engels

E-Type - 2 tot 3 personen

Informatie over deze accommodatie:

Type Camper E-Type - 2 tot 3 personen Slaapplaatsen 2
 • Informatie
 • Foto's
 • Prijzen
 • Beschikbaarheid & Reserveren

E-Type - 2 tot 3 personen

Dronrijp, Nederland


Type E (1-3 personen)

De campers van het E-type zijn allemaal van model 2020. Deze campers zijn de ultra-compacte moderne campers voor 1 of 2 (eventueel met 1 kind extra) personen, die een sportieve, luxe, maar vooral zeer compacte camper.

Deze campers semi-integraal campers komen zowel handgeschakeld als met een automatische versnelling (automaat). De automaten hebben, evenals bij de andere type campers met automaat (*), een bescheiden toeslag van € 7,50 per dag.

Door zijn compacte maatvoering, doordachte indeling en aanwezige luxe is dit de ideale camper voor personen die van reizen houden met een handige camper, waarmee je overal kunt komen.

Deze handige campers kenmerken zich door de uitstekende verhouding tussen dagelijks vervoermiddel en camper. Compact en wendbaar als een bestelwagen, maar met alle luxe en ruimte van een volwaardige semi-integraal camper. Door de zeer compacte buitenafmeting en uitstekende rijeigenschappen een genot om mee te rijden.

Wij hebben alle campers uitgerust met een versterkt fietsenrek speciaal voor electrische fietsen.

Ze zijn ruim en voorzien van een comfortabel vast laag bed. Deze campers zijn van alle gemakken voorzien. De campers zijn even lang als een buscamper maar dan veel ruimer en met een vast bed, dus ook goed te parkeren in de stad! Slechts 60 cm langer dan een middenklasse auto. De camper heeft een vast bed achterin, waarbij over de tafel een klein bed (voor bijv een kind tot +/- 5 jaar). 

Deze campers zijn allemaal voorzien van autotelefoon, airco op de auto en airco in het leefgedeelte (dus niet meer slapen in extreme hitte), maar ook zaken als combi-magnetron, climate-control in het leefgedeelte en zijn daarnaast natuurlijk voorzien van al onze 200 gratis extra’s.

Alle campers van dit type hebben speciale camper-navigatie met hierin de afmetingen van de camper, waardoor navigeren door Europa zorgeloos gaat, omdat deze met de afmetingen van de camper u altijd naar de juiste plaatsen stuurt. Op deze systemen staan bovendien alle ACSI campings en camperplaatsen van Europa, welke u op de route kunt kiezen.

Verder zijn de campers uitgebreid optioneel ingericht en hebben tv met usb die onder het rijden te gebruiken is. Op de E- en F-type campers kan als luxe extra dus een vol-automatische satellietschotel (*) worden gehuurd. U kunt dan Ned 1,2,3, RTL 4,5,7, SBS en vele anders zenders kijken, waarvoor we een kleine toeslag rekenen. Deze schotels van de allernieuwste generatie en kunnen tot ver in Spanje/Portugal/Noorwegen/Zweden worden gebruikt.

Door zijn krachtige 135 pk motor met extra gestabiliseerd onderstel worden ook uitdagende routes probleemloos en comfortabel genomen. Het ruime, vaste achterbed met comfortabele instap en hoogwaardig matras geeft u het gevoel alsof u in uw eigen bed slaapt.

De E-types semi integraal camper heeft veel (leg-)kastruimte. Daarnaast beschikken deze campers over veel bergruimte voor extra bagage. Zo bevindt onder het bed zich een grote garage. Aan de voorzijde is een luxe zitgroep met draaibare voorstoelen gesitueerd. Een mooie tafel maakt de zit helemaal af. Er is een ruime douche- en wc-ruimte aan de achterzijde naast het bed en een praktische keuken in het midden van de camper.

 

(*) Als er geen andere modellen meer beschikbaar zijn er alleen nog campers met automaat/satellietschotel beschikbaar zijn, dan worden deze kosten berekend, gezien de hoge aanschafkosten van een automaat/satellietschotel.

Op deze pagina vindt u onze prijzen.
Let op! Op mobiel/tablet moet u naar rechts scrollen om de volledige prijzen te zien.

Huurprijzen 2023    
     
Seizoen: Periode: Per week:
Laagseizoen 28 okt '22  - 31 maart  € 525
Laagseizoen bij 3 weken huur of meer (3=2) 28 okt '22 - 31 maart € 350
Laagseizoen dagprijs na minimaal 1 wk huur 28 okt '22  - 31 maart € 80
Laag-voorseizoen 31 maart - 21 april € 545
Laag-voorseizoen bij 3 weken huur 31 maart - 21 april € 490
Voorseizoen 21 april - 26 mei € 745
Middenseizoen 26 mei - 7 juli  € 875
Zomervakantie Midden/Zuid 7 juli - 21 juli € 875
Zomervakantie Noord 21 juli - 1 sept € 975
Nazomer 1 sept - 29 sept € 875
Naseizoen 29 sept - 27 okt € 745
Naseizoen bij 3 weken huur of meer  29 sept - 27 okt € 675
Laagseizoen   27 okt - 17 feb '24 € 525
Laagseizoen bij 3 weken huur of meer (3=2) 27 okt - 17 feb mrt '24 € 350
Laagseizoen dagprijs na minimaal 1 wk huur 27 okt - 17 feb mrt '24 € 80

 

TOELICHTING:

 • In de kerstvakantie/voorjaarsvakantie (23 dec '22 - 6 jan '23 en 17 feb '23 - 3 mrt '23) is de minimale verhuurperiode 9 dagen, tenzij in de Benelux wordt gebleven;
 • In de kerstvakantie/voorjaarsvakantie geldt een toeslag van € 10,- per dag;
 • Bij een boeking van 2 weken of meer in de kerstvakantie/voorjaarsvakantie vervalt de toeslag en geldt 2 = 3;
 • In nagenoeg alle Europese landen (ook Frankrijk-Pyreneeën!) is het strafbaar om tussen 15 november en 15 maart op zomerbanden te rijden; bij constatering ervan betekent het terug naar Nederland + een hoge boete (wij monteren gratis winterbanden in deze periode);
 • In vele Europese landen is het meenemen van sneeuwkettingen ook verplicht; deze kunt u bij ons aanvullend huren;
 • De campers zijn niet verzekerd in het laagseizoen onder de lijn Barcelona – Rome. Bij meer dan 3 weken huur kan dit bij onze verzekeraar wel verzekerd worden. In overleg met ons/na aanvraag bij de verzekeraar kan hier (iets) van worden afgeweken; e.e.a. heeft te maken met huurders die in korte tijd lange afstanden gaan rijden, lang achter het stuur zitten en hierdoor afgelopen jaren de nodige (zware) schades hebben veroorzaakt;
 • In het laagseizoen mag er niet naar Scandinavië worden gereisd zonder uitdrukkelijke toestemming van ons/verzekeraar; dit ivm het (sterk) verhoogde risico op schade ivm continue bevriezing van wegen in grote delen van Scandinavië, waarbij zgn “spijkerbanden” voor de verzekeraar/wettelijk verplicht zijn;
 • De campers worden alleen verhuurd aan gezinnen of stellen; geen gezelschappen.
Slaapkamers N.V.T
Slaapplaatsen 2
Aanwezig: