06-518 768 09
Nederlands Engels

H-Type - 1 tot 3 personen

Informatie over deze accommodatie:

Type Camper H-Type - 1 tot 3 personen Slaapplaatsen 2
 • Informatie
 • Foto's
 • Prijzen
 • Beschikbaarheid & Reserveren

H-Type - 1 tot 3 personen

Dronrijp, Nederland


De camper voor twee personen op zoek naar het sportieve, luxe reisavontuur. Deze campers semi-integraal (of half-integraal) campers zijn allemaal van 2017 en zijn de allernieuwste modellen. Door zijn compacte maatvoering, doordachte indeling en aanwezige luxe is dit de ideale camper voor 1 of 2 personen die van reizen houden. 

Deze compact kenmerkt zich door de uitstekende verhouding tussen dagelijks vervoermiddel en camper. Compact en wendbaar als een bestelwagen, maar met alle luxe en ruimte van een volwaardige semi-integraal camper. Door de zeer compacte buitenafmeting en uitstekende rijeigenschappen een genot om mee te rijden.

Ook binnen de H-type lijn hebben we enkele modellen aangekocht met automaat. Mocht u een camper met automaat wensen, dan kun dit bij ons aanvragen; de kosten van een automaat zijn € 7,50 per dag. 

De camper heeft een vast bed achterin, waarbij over de tafel een klein bed (voor bijv een kind tot +/- 5 jaar). 

Wij hebben alle campers uitgerust met een versterkt fietsenrek speciaal voor electrische fietsen.

Deze campers zijn allemaal voorzien van autotelefoon, achteruitrijcamera, parkeersensoren, navigatie, airco, maar ook zaken als combi-magnetron, climate-control in het leefgedeelte en zijn daarnaast natuurlijk voorzien van al onze 200 gratis extra’s.

Alle campers van dit type hebben speciale camper-navigatie met hierin de afmetingen van de camper, waardoor navigeren door Europa zorgeloos gaat, omdat deze met de afmetingen van de camper u altijd naar de juiste plaatsen stuurt. Op deze systemen staan bovendien alle ACSI campings en camperplaatsen van Europa, welke u op de route kunt kiezen. Verder zijn de campers uitgebreid ingericht en hebben tv met dvd/usb die onder het rijden te gebruiken is. 

Door zijn krachtige 130 pk motor met stabiel onderstel worden ook uitdagende routes probleemloos en comfortabel genomen. Het ruime, vaste achterbed met comfortabele instap en hoogwaardig matras geeft u het gevoel alsof u in uw eigen bed slaapt.

De H-types semi integraal camper heeft veel kastruimte. Daarnaast beschikken deze campers over veel bergruimte voor extra bagage. Zo bevindt onder het bed zich een grote garage. Aan de voorzijde is een luxe zitgroep met draaibare voorstoelen gesitueerd. Een mooie tafel maakt de zit helemaal af. Er is een ruime douche- en wc-ruimte aan de achterzijde naast het bed en een praktische keuken in het midden van de camper.

Op deze pagina vindt u onze prijzen.
Let op! Op mobiel/tablet moet u naar rechts scrollen om de volledige prijzen te zien.

Huurprijzen 2023    
     
Seizoen: Periode: Per week:
Laagseizoen 28 okt '22  - 31 maart  € 505
Laagseizoen bij 3 weken huur of meer (3=2) 28 okt '22 - 31 maart € 335
Laagseizoen dagprijs na minimaal 1 wk huur 28 okt '22  - 31 maart € 75
Laag-voorseizoen 31 maart - 21 april € 525
Laag-voorseizoen bij 3 weken huur 31 maart - 21 april € 470
Voorseizoen 21 april - 26 mei € 725
Middenseizoen 26 mei - 7 juli  € 855
Zomervakantie Midden/Zuid 7 juli - 21 juli € 855
Zomervakantie Noord 21 juli - 1 sept € 950
Nazomer 1 sept - 29 sept € 855
Naseizoen 29 sept - 27 okt € 645
Naseizoen bij 3 weken huur of meer  29 sept - 27 okt € 570
Laagseizoen   27 okt - 17 feb '24 € 505
Laagseizoen bij 3 weken huur of meer (3=2) 27 okt - 17 feb mrt '24 € 335
Laagseizoen dagprijs na minimaal 1 wk huur 27 okt - 17 feb mrt '24 € 75

 

TOELICHTING:

 • In de kerstvakantie/voorjaarsvakantie (23 dec '22 - 6 jan '23 en 17 feb '23 - 3 mrt '23) is de minimale verhuurperiode 9 dagen, tenzij in de Benelux wordt gebleven;
 • In de kerstvakantie/voorjaarsvakantie geldt een toeslag van € 10,- per dag;
 • Bij een boeking van 2 weken of meer in de kerstvakantie/voorjaarsvakantie vervalt de toeslag en geldt 2 = 3;
 • In nagenoeg alle Europese landen (ook Frankrijk-Pyreneeën!) is het strafbaar om tussen 15 november en 15 maart op zomerbanden te rijden; bij constatering ervan betekent het terug naar Nederland + een hoge boete (wij monteren gratis winterbanden in deze periode);
 • In vele Europese landen is het meenemen van sneeuwkettingen ook verplicht; deze kunt u bij ons aanvullend huren;
 • De campers zijn niet verzekerd in het laagseizoen onder de lijn Barcelona – Rome. Bij meer dan 3 weken huur kan dit bij onze verzekeraar wel verzekerd worden. In overleg met ons/na aanvraag bij de verzekeraar kan hier (iets) van worden afgeweken; e.e.a. heeft te maken met huurders die in korte tijd lange afstanden gaan rijden, lang achter het stuur zitten en hierdoor afgelopen jaren de nodige (zware) schades hebben veroorzaakt;
 • In het laagseizoen mag er niet naar Scandinavië worden gereisd zonder uitdrukkelijke toestemming van ons/verzekeraar; dit ivm het (sterk) verhoogde risico op schade ivm continue bevriezing van wegen in grote delen van Scandinavië, waarbij zgn “spijkerbanden” voor de verzekeraar/wettelijk verplicht zijn;
 • De campers worden alleen verhuurd aan gezinnen of stellen; geen gezelschappen.

 

 

Slaapkamers N.V.T
Slaapplaatsen 2
Aanwezig: