06-518 768 09
Nederlands Engels
De grootste wintersport - overwinteraar verhuurder van Nederland
Huur uw camper vanaf 45 euro per dag

Een camper met automaat huren

 

Voordelen van een automaat

Een camper met automaat heeft verschillende voordelen. Zo kun je ook heerlijk op campervakantie als je een aangepast rijbewijs hebt. Maar een camper met automaat rijdt ook een stuk fijner. Je hoeft niet te koppelen of te schakelen, zo heb je de volledige aandacht op de weg. Wel zo prettig als je in het buitenland rijdt en de weg niet goed kent. Daarbij rijdt een automaat ook een stuk fijner in de bergen daarbij is vanuit stilstand een hellingproef doen is kinderspel. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken dat de camper afslaat. 

Ook filerijden is met een automaat een stuk rustiger. Je hoeft namelijk niet meer constant te koppelen en te schakelen. De automaat in de camper regelt het allemaal voor je. Tegenwoordig rijdt een camper met automaat zuiniger dan met een schakelbak, zo bespaar je ook nog eens op de brandstofrekening.   

Zo rijdt je zuinig, veilig en prettig overal heen! 

Een camper met automaat huren bij Friesland Campers

Een camper met automaat huur je eenvoudig, betrouwbaar en snel bij Frieslandcampers.nl. In de A- en H-type series hebben we een aantal campers die voorzien zijn van een automatische transmissie. Zo kan ook jij, onbezorgd met de camper weg.