06-518 768 09
Nederlands Engels
U huurt al een camper bij ons vanaf в 45,- per dag
De grootste Гn goedkoopste overwinteraar-wintersport verhuurder van Nederland

Ga zonder kilometerstress op camper vakantie, huur een kilometervrije camper

Als je een camper huurt is het wel zo prettig dat deze kilometervrij is. Zo hoef je niet de kilometerstand in de gaten te houden en ben je niet constant bezig met de administratie van de kilometers. Het is namelijk vakantie! En het laatste waar je zin in hebt is om kilometers bij te houden. Je zit natuurlijk ook niet te wachten op een onverwachte hoge rekening omdat je nèt even wat verder wou rijden dan je in eerste instantie dacht.

Bij Friesland Campers willen we jou het èchte vakantiegevoel geven voor jouw campervakantie. Een kilometervrije camper huren is eenvoudig, al onze campers zijn namelijk kilometervrij! Zo kun je het oog van de kilometerteller halen en kijken naar de prachtige omgeving waar je door rijdt. Ook het klembord met kilometerregistratie kan de prullenbak in. Met een camper bij Friesland Campers ga je lekker onbezorgd op vakantie, niemand die jou tegenhoudt om dat stadje verderop nog even te bezoeken, of om naar die leuke attractie te gaan die net iets verder ligt dan gedacht. Ga heen waar je heen wilt en ga zo ver als je kan.

Bij Friesland Campers werken we met een eenvoudig en voordelig weektarief, zo betaal je nooit meer dan nodig is en weet je precies waar je aan toe bent! Bekijk hieronder ons assortiment aan Kilometervrije campers. 

 

* Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.