06-518 768 09
Nederlands Engels
De grootste én goedkoopste overwinteraar-wintersport verhuurder van Nederland

Te koop

Binnenkort te koop de laatste grote ex-verhuurcamper bj. 2010. Zoekterm op Marktplaats: "Dealer onderhouden familie camper"

Uit onze lijn van de voormalige G-type campers, bouwjaar 2010, dealer onderhouden met een zeer ruime indeling en voorzien van vele gratis extra's. Alle deze campers zijn in 2017 opnieuw gespoten en zien er zeer goed uit. Deze campers zijn erg geschikt voor zowel 2 personen, als een gezin. De camper is voorzien van 7 zitplaatsen, 4 vaste slaapplaatsen, waarvan 2 d.m.v. een stapelbed. Er kunnen in totaal 7 slaapplaatsen worden gemaakt.


De camper is een verhuurcamper. De motor is in maart van dit jaar (2018) volledig nagekeken en waar nodig gereviseerd door Autorevisiebedrijf Ronald Morien (de grootste van Nederland). Facturen van deze revisie en de volledige onderhoudsrapporten zijn aanwezig. De kilometerstand na de revisie is 35000, zoals in de advertentie is aangegeven. De totale kilometerstand is ruim 300dkm.

De camper rijdt als een zonnetje en is voorzien van heel veel gratis extra's. Bovendien is de camper uitgerust met een XL-koelkast (nieuwprijs € 2000,-) die volledig automatisch wordt geschakeld.

Verder is de camper voorzien van airco in de cabine, airco in het leefgedeelte(!), cruise-control,XL-koelkast die volledig automatisch geschakeld wordt, moderne combi-ketel van Truma met ringverwarming en veel meer.

Motorische en technisch 100% camper. Elke keuring toegestaan. De camper wordt afgeleverd met nieuwe APK,keuringsrapporten en onderhoudshistorie.