06-518 768 09
Nederlands Engels
de grootste wintersport - overwinteraar verhuurder van Nederland
Huur uw camper vanaf 45 euro per dag

Met de camper op wintersport

Heeft u zin om voordelig op wintersport te gaan? Dan denkt u waarschijnlijk niet direct aan een camper. Maar eigenlijk is dit juist een heel unieke vakantie-ervaring! Ligt er geen sneeuw? Dan rijd je simpelweg gewoon naar de volgende wintersportplaats.

Zo kunt u met de camper bijvoorbeeld naar Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Met een goed uitgeruste camper van Friesland Campers heeft u zeker weten een mooie vakantie! U rijdt de camper tot vlakbij de piste en u stapt zo de skilift in! Onze kwalitatieve campers zijn volledig op uw vakantie in de winter ingericht.

Onze campers hebben een goede isolatie, verwarming, winterbanden etc. Met daarnaast 200 gratis extra’s! Ook verhuren we sneeuwkettingen, sleden of bijvoorbeeld generators voor degenen die alleen op een camperplaats willen staan. Voor meer informatie over de complete uitrusting en het verhuurmateriaal, kijk bij “uitrusting” bovenaan deze pagina.

U kunt bij ons (minimaal) een week huren, maar u kunt daarnaast ook losse extra dagen boeken, welke ruwweg 1/7 van de weekprijs zijn. Huurt u een camper voor 3 weken in het laagseizoen, dan is de 3e week gratis.

Tijdens uw wintersport bent u vrij om zelf mooie plekken te kiezen. Als u niet bekend bent in de wintersportgebieden of wilt u gewoon eens ergens anders naar toe, dan kunnen wij u wellicht op weg helpen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan Flachau, een Oostenrijks wintersportgebied ‘Salzburger Sportwelt Amadé’.

U hoeft niet bang te zijn dat de campings gesloten zijn tijdens de winterperiode. Er zijn tientallen campings die speciaal zijn ingericht voor een vakantie in de sneeuw. Er zijn uitstekende faciliteiten aanwezig om te douchen, kleding en ski’s verwarmd op te bergen en is er vaak een (tropisch) zwembad aanwezig. Bent u iets vergeten? Geen zorgen, op de meeste campings is een kampwinkel aanwezig.  

Met een camper van Friesland Campers zult u een onvergetelijke vakantie beleven in de sneeuw met het hele gezin!