06-518 768 09
Nederlands Engels
U huurt al een camper bij ons vanaf € 45,- per dag
De grootste én goedkoopste overwinteraar-wintersport verhuurder van Nederland

In de Zomer op vakantie met een Camper

De allerbeste reden om in de zomer met een camper van Friesland Campers op pad te gaan is de vrijheid, het gemak en het comfort. Een ideale vakantie voor het hele gezin of gewoon lekker weg met z’n tweeën. Een camper huren is ideaal voor bijna alle vormen van vakantie. Afhankelijk van het voertuigtype kunt u kiezen voor een strandvakantie, een stedentrip of een actieve vakantie. Uw vrijheid kent tenslotte geen grenzen!

Reizen met een camper van Friesland Campers geeft u een unieke en complete ervaring van de landen waar u doorheen reist en de verschillende culturen. Vergelijk dit met andere vormen van vakantie en u zult snel vaststellen: het loont zich.

U kunt bij Friesland Campers het hele jaar door een camper boeken. In het najaar en de winterperiode gaan vele Nederlanders naar Spanje, Portugal, Griekenland en andere landen rond de Middellandse Zee, omdat de zon hier in deze periode aangenaam aanwezig is. Ook Scandinavië is in het najaar erg populair. Noorwegen en Zweden zijn camperlanden bij uitstek.

In april heeft u voor € 250,- euro per week al een ruime familie camper. Bij Friesland Campers huurt u betaalbaar de allernieuwste campermodellen. In het laagseizoen zijn wij al jaren de voordeligste verhuurder van Nederland, ook omdat een huurder bij ons maar liefst meer dan 200 gratis accessoires met de camper meekrijgt. Waar je vaak bij andere verhuurbedrijven voor moet bijbetalen. Voor meer informatie over de complete uitrusting en het verhuurmateriaal, kijk bij “uitrusting” bovenaan deze pagina.

Kortom, genoeg redenen om een camper te huren bij Friesland Campers voor een geweldige vakantie samen of met het hele gezin!