06-518 768 09
Nederlands Engels
U huurt al een camper bij ons vanaf в 45,- per dag
De grootste Гn goedkoopste overwinteraar-wintersport verhuurder van Nederland

Camper huren? Bij Friesland Campers!

Hartelijk welkom op de website van Friesland Campers, een allround camper verhuurbedrijf met meer dan 20 jaar verhuurervaring, wat in Dronrijp, Friesland zit. Met onze campers kunt u zorgeloos op pad met een volledig uitgeruste, perfect geprepareerde en jonge tot nieuwe camper. Bij Friesland Campers kunt u altijd voordelig een luxe camper huren. 

Verschillende soorten

Wij bieden meerdere semi-integraal campers, maar ook alkoof campers en buscampers aan. Daarnaast hebben wij in de A- , E-  en H-  series een aantal campers met automaat.

Grote en kleine campers

Friesland Campers beschikt over kleine- en grote campers. De kleine campers van Friesland Campers zijn bij uitstek geschikt voor gezelschappen van 1 tot 4 personen. De compacte campers bestaan uit de I-, A-, E- , H- en V-types of de D- en J-types. Zoekt u iets groters? Bekijk dan de grote campers van Friesland Campers; bestaande uit de types B, C, F en G. 

Camper huren met een hond

Veel gezelschappen gaan graag met de hond op reis. Bij Friesland Campers zijn hier ook verschillende mogelijkheden voor. Maar ook als u last heeft van allergieën voor dierenhaar, kunt u bij Friesland Campers altijd gewoon veilig een camper huren. Bekijk hier meer informatie over een camper huren met een hond
 

Goedkoop een luxe camper huren met alles erop en eraan

Wilt u voordelig een camper huren, maar wel met alles erop en eraan, dus voorzien van een volledig inboedel inclusief complete tuinset? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Friesland Campers heeft een groot aanbod aan verschillende huurmodellen.

Bij Friesland Campers staan veiligheid en service voorop. Zo doen wij altijd een veiligheidscheck voordat u de camper ophaalt, zodat u zorgeloos op vakantie kunt gaan.

Wilt u overwinteren, dan kan dat ook prima bij ons. Onze zeer lage prijzen (vanaf € 275 euro per week) zijn hierbij zeer aantrekkelijk. Denk bij het overwinteren wel aan de steeds verder gaande wetgeving, zoals dit vanaf 1 november bijv nu ook in delen van Frankrijk geldt. “Vanaf 1 november 2021 wordt het in berggebieden in Frankrijk (Alpen, Centraal Massief, Jura, Pyreneeën, Vogezen en Corsica) verplicht om in de winterperiode (van 1 november t/m 31 maart) op winterbanden te rijden of sneeuwkettingen mee te nemen.” https://www.anwb.nl/auto/banden/winterbanden/winterbanden-in-frankrijk 

De campers zijn volledig kilometervrij en zijn standaard uitgerust met meer dan 200 gratis accessoires! Dit zijn zaken zoals airco in het leefgedeelte behoudens op de I en J-types, beeldscherm met dvd of usb-speler, koffiezetapparaat, combi-magnetron, servies, borden en kookgerei, fietsenrek, campernavigatiesysteem van geheel Europa, ANWB-boeken met alle campings, ACSI-boeken met alle camperplaatsen in Europa, etc. 

Wij verhuren alleen met een minimum van 2 weken, maar als er ergens een gaatje is, zal het geen probleem zijn. Altijd dus even informeren bij ons!

 

Airconditioning

A-Type - 2 tot 4 personen

B-Type - 2 tot 4 personen

C-Type - 2 tot 4 personen

D-Type - 2 tot 4 personen

E-Type - 2 tot 3 personen

F-Type - 2 tot 5 personen

G-Type - 2 tot 7 personen

H-Type - 1 tot 3 personen

I -Type - 2 tot 4 personen

J-type

V-type