06-518 768 09
Nederlands Engels
U huurt al een camper bij ons vanaf € 45,- per dag
De grootste én goedkoopste overwinteraar-wintersport verhuurder van Nederland

Half-integraal camper huren

 

Wat is een half-integraal camper?

Een half- of semi-integraal camper is het meest populaire type camper. De camper heeft een vloeiendere overgang dan een Alkoof camper, maar heeft het leefgedeelte nog wel gescheiden van de cabine. Bij een volledig integrale camper loopt de cabine volledig over in het leefgedeelte. De half-integraal is de perfecte middelmaat. 

Waarom een half-integraal camper huren?

Doordat de half integraal camper het stuk boven de cabine gestroomlijnder heeft, is de camper ook een stuk lager dan bij een Alkoof camper. Zo hoef je je minder zorgen te maken over doorrijdhoogtes. 

De half-integraal heeft ook een ander voordeel, namelijk dat de campers een laag zwaartepunt hebben. Hierdoor ligt een half-integraal stabiel op de weg. 

De half-integraal campers van Friesland Campers

Friesland Campers beschikt over verschillende half-integraal campers die je eenvoudig en betrouwbaar kunt huren. De B- en C-types zijn allemaal half-integraal. Met deze campers ga je fluitend op campervakantie.  

B-Type - 2 tot 4 personen

De B-type campers zijn semi-integraal (of half-integraal) campers allemaal van model 2017 of 2018 met twee enkele bedden in de lengterichtin.. Lees meer


4 personen
Meer Informatie
C-Type - 2 tot 4 personen

De C-type campers, die allemaal van model 2018/2019, zijn de meest compacte semi-integraal (of half-integraal) campers met twee enkele bedde.. Lees meer


4 personen
Meer Informatie